3ª Oktoberfest al Poble-sec - 1 i 2 d'octubre 2011


La Cultural del Seco, amb la col·laboració de la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec, et convida aquest dissabte i diumenge 1 i 2 d'octubre a la tercera edició de l'Oktoberfest, la festa de la cervesa de tardor al barri del Poble-sec.

Donat l'èxit de les convocatòries passades, aquest any la festa s'allarga a tot el cap de setmana. Els dos dies, des de les 12h del migdia, tots els que s'apropin a la cantonada del Passeig de Montjuïc amb el carrer Nou de la Rambla podran degustar i comprar diferents tipus de cerveses locals i d'importació. També podran gaudir de botifarres, hamburgueses de carn i vegetals, formatge i verdures de tardor a la brasa: hi haurà barbacoa non-stop.

Per els amants de les creacions artesanals, a més d'una mini mostra-mercat d'objectes fets amb material reciclats, dissabte a les 18h els mestres cervesers Pablo Vijande i Edgar Huguet presentaran la nova EdbEER acompanyada d'un Hopfenkäse (formatge amb llúpol) ecològic de Bàvaria: Humulus Lupulus per tots els costats!

Huracán Ramírez, Institut Fatima, Crapulesque (dissabte) i Renata i Remo, Perlita i Anna & the Bananas (diumenge) posaran música a aquesta tercera edició de l'Oktoberfest a partir de les 13h.

T'hi esperem!

Ass. Cultural del Seco + Coordinadora Entitats Poble-Sec
amb Moritz, Almogàver, EdbEER i Dos Dedos de Espuma