Se acaba el verano pero no se acaba la cerveza... PROST!!!



La Cultural del Seco, amb la col·laboració de la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec, organitza aquest diumenge dia 10 d'octubre la segona edició de l'Oktoberfest-Festa de la Cervesa i dels sabors de tardor al barri del Poble-sec.

Des de les 12 del migdia i fins les 22 hores tots els que s'hi apropin a la cantonada del Passeig Montjuïc amb el carrer Nou de la Rambla podran degustar i comprar diferents tipus de cerveses. També podran gaudir de carn a la brasa -hi haurà barbacoa durant tot el dia- i de plats amb bolets i verdures ecològiques de tardor tot ben acompanyat d'animació musical durant tota la jornada.

Aquesta segona edició de l'Oktoberfest compta amb un seguit d'activitats al voltant del món de la cervesa que amenitzaran la jornada a tots els que s'apropin al Poble-sec. Així, entre les 12 i les 14 del migdia es farà el 'Happyritiu' on tots els qui prenguin una cervesa seran obsequiats amb una tapa mentre disfruten de Sol de Nit, que presentarà la 'Discoteca pels més bailongos: grans i petits' a partir de les 12,30.

La tarda continuarà amb més activitats. Entre les 17 i les 19 hores hi haurà animació infantil per als nens. Els majors, per la seva banda podran participar a les 17 hores a una cata de cerveses de la Companyia Cervesera del Montseny que dirigeix el mestre cerveser Pablo Vijande i que tindrà un cost de 10 euros. Més tard, a les 18 hores, posarem a prova els teus coneixements sobre la cervesa amb el Trivial 'Conèixer la cervesa de debó té premi'. Gero i Anna & The Bananas posaran música a aquesta segona edició de l'Oktoberfest a partir de les 19,30 hores.