5 de Febrero

a las 8:30h y a las 11h
Poesía y fritura mallorquina
a cargo de:


Fèlix Pons Ferrer
Barce
lona. actor, director, escriptor.

de petit pensava que els seus pares eren extraterrestres. després va voler ser veterinari i arqueòleg. va saber que tenia aptituds per a l’escriptura el dia que aquell professor de català li va posar un notable en una redacció. des que té us de raó, va suspendre sempre les matemàtiques.

la seva carrera d’història va quedar interrompuda quan el van acceptar a l’Institut del Teatre. 4 anys més tard es llicenciava en interpretació, sent l´únic noi de la seva promoció. el fet li va deixar com a seqüela irreparable un odi visceral per les escenes de parella amb sofà. des de llavors s’ha pagat el lloguer fent d’actor. també ha perpetrat la direcció d’espectacles a vacanze, solo per a ulisses i cassavetiana. amenaça amb tornar a dirigir aviat, si ningú no ho evita.

no ha signat cap manifest ni està adscrit a cap grup, si exceptuem assistència sanitària col·legial.

li agrada escriure dietaris. des de fa cinc anys practica la poesia de manera regular i inèdita.

entre la literadura que l’empalma hi ha josep pla, vicent andrés estellés, bernad-marie koltés, bruce chatwin, vinyoli, iannis ritzos, ponç pons, miquel barceló i la literadura de grafits. li agraden les pel·lícules d’alfred hitchcock i john cassavetes. li sembla que la seva peli predifavolecta és les 400 coups de françois truffaut.

fill de pare mallorquí i mare catalana, té una relació setmesona amb l’illa de mallorca. és fill únic, li agrada viatjar.

aspira a ser més generós i a viure sense migranyes.